Ride and Develop

oavsett om du är nybörjare eller tävlingscyklist kan vi hjälpa dig ta nästa steg i din utveckling.

Med erfarna instruktörer får du lära dig cykla snabbare, säkrare och ha roligare i skogen.

GRUNDKURS

Lär dig grunderna för kul på två hjul.

UTFÖRSTEKNIK

Vi hjälper dig hitta fart ner för berget.

HOPPTEKNIK

Lär dig göra rätt när hjulen lämnar marken.

Bli först med att få information om nya kurser & läger.

Länk till anmälan för nyhetsbrev

Omdömen

- Grymt pedagogisk och ödmjuk coach som har förmågan att lyfta och guida på alla nivåer oavsett förkunskaper och erfarenhet på deltagarna.


- Grym coach som har förmågan att vara lyhörd och ge vägledning på den nivå man befinner sig. Kan verkligen rekommendera en kurs om man känner viljan att utvecklas men har svårt att hitta verktygen själv.


- Bra coaching, uppmuntrande, entusiastisk och kunnig! Fått mycket nytt att fortsätta arbeta med.

- Fantastiskt ödmjuk och duktig kille som direkt ser vad som behöver bättras på och förklarar grundligt hur man bättrar på det!

- Philip är grymt pedagogisk och omtänksam, tvekar inte att säga vad han tycker. Rekommenderar varmt att anlita Philip för en kurs, det kommer garanterat utveckla dig oavsett hur mycket erfarenhet du har i bagaget.

- Kan varmt rekommendera Philip på Ride & Develop. Han är förtroendeingivande, lugn och pedagogisk och är inte bara grym på att cykla, han har talang för att lära ut och få sina
adepter att känna sig trygga och avslappnade.

- We did a one day coaching session at Isaberg focusing on improving enduro racing including line choice, run planning & training as well as general riding like cornering technique. It was super relaxed and tailored to my level of riding, I found it really useful and definitely recommend Philip for coaching.